2009. április 5., vasárnap

1. évad - epizódok

Minden eggyes epizód más szereplőt emel ki a sorozatból így ő lesz a középpont.

1x1: Szűz vagy nenm szűz? (Tony)

Tony jóképű, népszerű fickó, határtalan önbizalommal, a barátnője, Michelle, a legcsinosabb lány a társaságban. Elhatározza, segít barátjának, Sidnek, hogy még a születésnapja előtt elveszítse szüzességét. Tonyt meghívják egy házibuliba, Sidet megbízza, hogy szerezzen füvet. A lúzerre rátukmálnak egy csomó füvet, amit 48 órán belül ki kell fizetnie, ráadásul a fiúk egy része úgy dönt, inkább egy meleg bulit választanak, mert Maxxie szerint lányok is lesznek ott, akik más pasik híján velük mennek majd ágyba.

1x2: Sid nyomában (Cassie)

Cassie mindenkit átver. A csont és bőr anorexiás lány mindenkivel elhiteti, hogy leküzdötte étkezési zavarait. A lány súlyokat tesz a ruhája alá, így az orvosa is azt hiszi, sikerült híznia. Sid belopja magát Cassie szívébe, de a fiút csak Tony barátnője, Michelle érdekli. Michelle is bajba kerül, amikor egy óriási kajacsata után az anyja és újdonsült férje hazatérnek a nászútról és meglátják a romokban heverő lakást.

1x3: A verseny (Jal)

Jal indul az Év Fiatal Zenésze versenyen, de valójában alig látja értelmét, hiszen sem a barátait sem a családját nem érdekli a dolog. Míg megpróbálja elviselni apja új barátnőjét és a szivacs agyú tesóit, Michelle segíti felkészíteni a versenyre, miközben Sidet elkapja Twatter, és Tony cserben hagyja őt.

1x4: A potyapénz (Chris)

Chris egy reggel egy csomó pénzt talál az asztalon és egy üzenetet az anyjától, miszerint néhány napra elutazik. Chris pillanatok alatt elveri az ezer fontot, ám a lakásban rendezett buli másnapján észreveszi, hogy az anyja minden holmiját elvitte, Chrisnek szembe kell néznie a ténnyel, hogy az anyja örökre elhagyta.

1x5: Megbukok vagy csajozok? (Sid)

Sid bajba kerül, mivel történelemből megbukik, amennyiben egy hét alatt nem mutat be egy dolgozatot. Ráadásul frusztrált, mert tudja, hogy sosem kaphatja meg legjobb barátja barátnőjét, Michelle-t, de semmiképp se tudja kiverni a fejéből a lányt. Tony sajnálatból ad Sidnek egy lehetőséget, és megcsalja Michellet, miközben Sidet megverik az utcán, Cassie pedig kórházba kerül miatta.

1x6: Az Oroszországi túra (Maxxie. Anwar)

A csapat osztálykirándulásra megy Oroszországba. Anwar egy lányt figyel a szobájuk ablakából, és úgy látja, hogy az apja folyamatosan bántalmazza. Hős lovagként meg akarja menteni, és nem tudja, hogy ezzel az egész csapatot veszélybe sodorja. Maxxie összeveszik Anwar-el, ezért szobát cserél Sid-el, és így Tonynál köt ki, aki le akarja szopni. Chris bedobja magát Angie-nél, és vetélytársra akad. Maxxiet eligazítják, Jal-ék bepasiznak, és Michelle olyat lát amit nem kéne.

1x7: Az új pasi (Michelle)

Michelle-nek elege van a csélcsap Tonyból, és ugyancsak elege van anyja legújabb férjéből, aki rendkívül fiatal, és úgy érzi, csak az anyja pénzén élősködik. Váratlanul felbukkan egy fiú, aki tetszik neki, rendesnek is tűnik, és a kapcsolatuk egész ígéretes. Tony azonban nem szeretné, ha Michelle mással lenne boldog, ezért aljas trükkökhöz folyamodik. Sid megkapja Michellet, Chris megkapja Angiet, Cassie-nek új barátja van, Michelle szülei szétváltak, Sid leüti Tonyt, Maxxie pedig elárulja mi történt a túrán.

1x8: Testvér a bajban (Effy)

Effy környezete folyton az ő nyakába zúdítja a kapcsolati problémáit. A tesója, Tony még mindig gyászolja a Michelle-lel véget ért kapcsolatát. Az új lány a suliból, Pandora, pedig állandóan követi, ami kezd idegesítővé válni. Effy kettős életet él. Éjszaka egészen más lány, mint amilyennek a többiek ismerik, ezért is kerül bajba. Tony megmentésére siet, de Sid-el viszályba keveredik, és a csapat levegőnek nézi, ő neki pedig egyedül kell megtalálni elrabolt testvérét.

1x9: Megváltozás (mindenki)

Hamarosan kiderülnek a vizsgaeredmények, de még nem teljes a csapat. A srácok, lévén, hogy életük egy korszaka lezárult, új döntéseket hoznak, és készülnek életük egy új fejezetére. Chris-nek új ellensége akad, ugyanis Angie régi férje megjelen, Maxxie és Anwar között még szikrázik a levegő. Sid-et bezárják a gyépésekhez, Cassie pedig csavarog az utcán, Michelle nem tud bulizni, és Tony-val baleset történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése